13 Eylül 2012 Perşembe

Reklam mı, iddia mı?

Az önce bir arkadaşım şu linki gönderdi.

Finansbank “İlk taksitli kredi kartından dünyanın taksit yapan ilk banka kartına” diye yazmış. “1999 yılında ilk taksitli kredi kartı Galaxy Card’ı piyasaya sundu… 2009 yılında ise “dünyanın taksit yapan ilk banka kartı” CardFinans Nakit’i piyasaya sundu.“ diye anlatmış.

Sadece meraktan soruyorum. Galaxy Card’dan bir yıl önce, 1998’de çıkan Taksitcard’ı hangi sınıfa sokuyorsunuz? Taksitcard bir kredi kartı değilse, neydi?

Bana bir anlatıverseniz, diyorum…

😉

Etiketler: , , ,

Kategori: pazarlama

“Reklam mı, iddia mı?” yazısına şu ana kadar 2 yorum yapılmış:

  1. Bir ay önce Hüsnü Ö. bir toplantıda aynı iddiayı dile getirmişti, ben de o anda topa girmemiştim, elimde tarih datası yoktu. Şimdi artık var. Bundan sonra bu konuda her topa, biraz da faul yapmayı göze alarak gireceğim.
    Cemil

  2. Cemil,

    Üzerinde VISA veya MasterCard logosu olan ilk taksitli kredi kartı demesi gerekirken koyu yazılan kısmı söyleyemiyor.

    “Aslında Yapı Kredi de çok uğraştı ama VISA ve MasterCard’ı ikna edemedi. Ben ikna ettim” dese, daha doğru söylemiş olurdu. Üstelik, bunca çabamız varken neden bize HAYIR, Hüsnü Ö’ye EVET dediklerini de ilk ağızdan dinlemek isterdim.

Yorum Yazın