Sosyal CRM’in günahı ne?
E-Ticaret MAG‘da, Promoqube’un CEO’su Korhan Kurt’un Günah Çıkarmak İstiyorum başlıklı yazısı yayınlandı.
İlk paragrafı buraya alıyorum.
Her şeyin başına social eklemenin oldukça popüler olduğu bu ahir zamanlarda, yıllardır pazarlama dünyasını meşgul eden konulardan birisi olan CRM de öncelikli olarak nasibini aldı, oldu size Social CRM. Türk’ün CRM ile imtihanı, yeni dijitalin kalbinden gelen, sosyal medya veya yeni dijital medyayı bilen (Abdurrahman Çelebi Effect) ancak üst kümesi olan pazarlamadan bihaber (Sosyal Medya Uzmanı) gençlerimizin “Social CRM” başlıklı blog mastürbasyonlarının malzemesi olmaya devam etti bir süre.
Özellikle şu kısımlarını tekrar okuyalım.
Kimler?
sosyal medya veya yeni dijital medyayı bilen (Abdurrahman Çelebi Effect) ancak üst kümesi olan pazarlamadan bihaber (Sosyal Medya Uzmanı) gençlerimiz
Ne yapıyor bu arkadaşlar?
Her şeyin başına social ekliyorlar
Sonra da oturup ne yazıyorlar?
“Social CRM” başlıklı blog mastürbasyonları
😉
Biliyorsunuz bunu defalarca söyledim, yazdım. Geleneksel CRM’i ve bütünleşik pazarlamayı bilmeden Sosyal CRM’den bahsedenleri
eleştirdim.
Sosyal medya tarafından birilerinin de neredeyse aynı düşüncelerle yorumlamaya başlamasını memnuniyetle karşıladım. Sevincimi paylaşmak istedim.
😛
Etiketler: blog, CRM nedir, sosyal CRM, sosyal mecralar
Kategori: interaktivite, pazarlama
15 Eylül 2012
9:02 am
Korhan Kurt’un E-Ticaret MAG‘da yayınlanan, Günah Çıkarmak İstiyorum başlıklı yazısı hakkındaki 2’inci blog yazısı